Bepalingen en voorwaarden van de boeking

Bepalingen en voorwaarden van de boeking

Termen en voorwarden van de boeking

Elke boeking verzoek dient te worden beschouwd als aanvaard pas na de ontvangst van een bevestiging per e-mail verstuurd door onze medewerkers. Deze bevestiging zal komen rechtstreeks aan de klant na betaling van het volledige bedrag van de prijs van de accommodatie, verklaarde aan het einde van het online boekingsproces. Voor boekingen binnen 30 dagen na aankomst, moet de vergoeding worden volledig betaald (via overschrijving of credit card). Voor reserveringen ver weg van de dag van aankomst, zal het bedrag worden genomen (of moet worden betaald door overschrijving) aan de 30 dagen voor aankomst.

Termen van annulering

Voor elke annulering gemaakt met de officiële aankondiging binnen 30 dagen na de datum van aankomst, is het geen heffingen verwacht. Na die datum zal het volledige bedrag van het verblijf worden bewaard en zal niet worden terugbetaald.

Jurisdictie

Voor elke controverse die zou kunnen ontstaan vanwege de interpretatie, de uitvoering en/of de beëindiging van de contracten van de boeking, die deze voorwarden respecteren, de jurisdictie van Siena is uitsluitend verantwoordelijk...

Novelleto su Facebook

Novelleto op TripAdvisor