Ons Novelleto

Ons Novelleto

Voordat het een vakantieboerderij werd, was Novelleto onze thuis, omgeven door bossen, olijfbomen en wijngaarden gerund volgens de principes van biologische landbouw, zodat wij ons milieu en de gezondheid van de mensen die hier wonen en die van onze gasten kunnen beschermen.

Op slechts een steenworp afstand van de ingangsboog vanaf de Via Francigena vindt u ons zwembad omgeven door comfortabele ligstoelen en tafeltjes. Een heerlijk plek waar onze gasten kunnen ontspannen, lezen, of gewoon genieten van het dolce far niente (het zoete nietsdoen) met een goed glas Chianti in de hand.

We begonnen onze gastenverblijf in 1997 met als doel gastvrijheid: mensen die naar Novelleto komen zijn onze gasten en geen klanten! Wij willen hen bij ons een unieke en onvergetelijke vakantie bieden: onze gasten zeggen vaak dat zij zich hier thuis voelen.

En wij zijn er trots op om te kunnen zeggen dat veel van onze gasten elk jaar weer terug komen en inmiddels dierbare vrienden van onze familie zijn geworden.

Il Nostro Novelleto1
Il Nostro Novelleto3
Il Nostro Novelleto5
Il Nostro Novelleto8
Il Nostro Novelleto9
Il Nostro Novelleto9.7

Novelleto su Facebook

Novelleto op TripAdvisor